Hur kan en mobiltelefon se ut i framtiden?

De första mobilerna gjorde entré i mitten av 1990-talet. Då var de stora som walkie-talkie och väldigt dyra att köpa. I dag liknar de varandra mer och kanske de även börjar se ganska tråkiga ut. När det gäller utvecklingen gällande en mobils design, kan man inte säga att det gått framåt under senare år, men hur kommer de att se ut i framtiden? Ja, exakt hur är det väl ingen som vet, men troligtvis sitter det människor och ritar på det.

Troligtvis kommer det inte hända mycket på mobilens design under de nästkommande åren. Men kanske man får se en mobil med ett helt annorlunda utseende om tio till femton år. AI (Artificiell intelligens) är något som kommer att fortsättas att utvecklas fort. Mobilerna kommer att bli mer kraftfulla och det kommer hela tiden ny batteriteknik.

Det är inte helt otänkbart att mobilens skärmar blir böjbara och kan på så sätt användas till att spela spel eller bläddra i böcker med. Troligen blir själva telefonen också böjbar och kan då användas som en armbandsklocka. Det finns redan nu en telefon av märket Galaxy X som sägs kunna vikas ihop som en plånbok. Det påstås även vara en sjutums skärm under utveckling. Den som lever får se, som man säger!

Hur kan en mobiltelefon se ut i framtiden?
Rulla till toppen
zakra