Investera i marknadsföring via telefonen

Framväxten av ny teknik och särskilt internet de senaste 20 åren har förändrat hur marknadsföring bedrivs. Traditionella former av marknadsföring är inte längre det mest effektiva eftersom människor tillbringar allt mer tid online. Framförallt är det den ständiga anslutningen till internet via smarta mobiltelefonen som ligger bakom denna förändring. I själva verket har numera cirka 98 procent av befolkningen en mobiltelefon. Av denna anledning är det inte förvånande att traditionella former av reklam och marknadsföring via radio, tv och tidningar fått minskad betydelse.

Läs vidare om vad som är det bästa sättet att bedriva marknadsföring!

Hitta det bästa sättet att bedriva marknadsföring

Den ständiga och universella anslutningen till internet gör digital marknadsföring till ett idealiskt alternativ. Inte minst måste dagens moderna marknadsföring vara snabb och anpassad för mobiltelefoner. Den goda nyheten är att du till din hjälp har Wasabi Web som är en prisbelönt webbyrå med säte i Stockholm och Uppsala. Deras specialitet är att öka företags och organisationers intäkter genom digital marknadsföring och webbproduktioner. Digitala lösningar tas först och främst fram genom ta reda på vilka mål verksamheten har samt att lyssna, analysera och komma med konkreta förslag.

När du väl har anlitat Wasabi Web kan du komma igång med din digitala marknadsföring på allvar. Några av de bästa marknadsföringsmetoderna att följa är:

  • Gör din webbplats anpassad för mobiltelefoner – En webbplats kommer att se annorlunda ut i en mobiltelefon jämfört med stationära datorer. Mobiltelefoner har som bekant mindre skärmar och kommer endast kunna visa en del av webbplatsen. En annan faktor att ta hänsyn till är att användare behöver större knappar eftersom mobiltelefoner inte använder datormus. Att kunna peka och trycka med fingret kräver en lite större yta än en muspekare.
  • Använda klickbara länkar och telefonnummer – En fördel med att komma åt marknadsföring från mobiltelefonen är att enkelt kunna klicka på länkar, inte minst ett telefonnummer för att ringa direkt till företaget. Att behöva memorera eller kopiera numret minskar sannolikheten att användare tar kontakt.
  • Se till att laddningstiderna är så snabba som möjligt – I dagens fartfyllda samhälle räknas varje sekund och det finns inte mycket tålamod för långsamma annonser och webbplatser. Din annons eller webbplats måste laddas inom sju sekunder för att säkerställa en snabb upplevelse. Rådgör med Wasabi Web om hur din digitala marknadsföring kan anpassas för att bli så snabb som möjligt.
Investera i marknadsföring via telefonen
Rulla till toppen
zakra