Skapa en företagshemsida som ser snygg ut på mobilen

Är du en företagare som vill nå dina kunder på bästa sätt? Då vet du att en snygg och lättanvänd hemsida är A och O. Tyvärr fokuserar många på hur hemsidan ser ut på datorn, men det är faktiskt minst lika viktigt att den fungerar bra på mobilen. Här lär vi dig hur du enkelt fixar en snygg och lättnavigerad hemsida för mobilanvändning.

Viktigt med mobilkompatibel hemsida

Idag shoppar vi mer än någonsin på nätet. Har du ett företag och vill sälja saker är det därför viktigt att du kan nå ut till dina kunder online. Konkurrensen är hård och lite krångel med hemsidan kan räcka för att dina kunder ska vända sig till en konkurrent. Hos https://klingit.com/sv/ har man specialiserat sig på att hjälpa företagskunder med allt inom webbdesign och grafisk design på ett helt unikt sätt. Visst kan du göra en egen hemsida men risken är då stor att den inte fungerar optimalt eller ser bra ut på din mobil. På Klingit kan man hjälpa dig att göra en smidig hemsida som fungerar bra på både mobilen och datorn. Visste du att det redan år 2016 fastslogs att fler föredrar att surfa på mobilen än datorn, något som är viktigt att ta hänsyn till som företagare. Det har också visat sig att även äldre har börjat shoppa mer på nätet och då också ofta på mobilen. Det kräver med andra ord att du har en riktigt bra och mobilkompatibel hemsida som företagare.

Det här kan Klingit hjälpa dig med

Klingit erbjuder dig en bra och smidig lösning när du snabbt behöver fixa en hemsida. Hela jobbet görs online och sker i fyra steg. Det första du gör är att skapa en brief som du sedan skickar till dem. I briefen berättar du vad du är ute efter i stort. Du kopplas sedan samman med ett team designers som snabbt skickar dig ett utkast som du sedan får godkänna.

På Klingit kan man främst hjälpa dig med webbdesign och grafisk design. Det innebär att de förutom att fixa en mobilkompatibel hemsida till dig kan hjälpa dig med din grafiska profil. Har din gamla logga ett utseende som du inte riktigt är nöjd med så fungerar det till exempel perfekt att vända sig till Klingit.

Många gör misstaget att försöka ordna sina hemsidor själva, men i de flesta fall är det faktiskt mer kostnadseffektivt att ta hjälp av proffs som kan sin sak.

Skapa en företagshemsida som ser snygg ut på mobilen
Rulla till toppen
zakra